Om mig

Om mig

Jeg er en kvinde på 40 år og stammer fra Iran. Jeg har boet i Danmark siden jeg var 9 år gammel. Jeg har i hele min barndom set min mor arbejde som kosmetolog og allerede dengang, var jeg nysgerrig på branchen. Derfor har ønsket om at starte som selvstændig indenfor Beauty branchen altid været drømmen.

Min ambition er, konstant at dygtiggøre mig og holde mine færdigheder på et højt niveau. Jeg er her for at give dig de bedste råd og den bedste vejledning. Derfor bruger jeg hellere ekstra timer i salonen, end at lade dig gå hjem med en skuffende følelse eller resultat. Kvalitet er kerneordet hos MM Beauty.

Jeg elsker mit arbejde og sørger derfor altid for, at være med på det nyeste indenfor metoder og produkter via undervisning samt kurser. Min drøm om at åbne mit eget sted er endelig blevet realiseret og jeg glæder mig til at byde dig velkommen nede i salonen.

Professionelle skøhedsbehandlinger

Hos MM Beauty i Valby kan du forkæle dig selv med smukke Eyelash Extensions, Lash Lift, Brow Lift og Farvning af bryn/vipper samt Retning af bryn. Derudover tilbyder jeg også voksbehandling samt spraytan til både kvinder og mænd.

Det er vigtigt at vælge sin vippetekniker med omhu, da man kan volde stor skade på egne vipper ved f.eks. ikke at isolere ordentligt – ved brug af for meget lim, forkert valg af design og type vipper mm.

Jeg står 100 % inde for mit arbejde og giver derfor garanti de første 3 dage ved fuldt sæt. Vi skal sammen skabe det helt perfekte look til dig og intet er godt nok, før det er perfekt. Jeg går ind for, at det bedste ikke nødvendigvis skal være det dyreste!

Perfektion til den kræsne skønhed.

Book en behandling ved at trykke på knappen.

BOOK TID ONLINE