Projekbeskrivelse

Voksbehandling

BOOK TID ONLINE

Voksbehandling

BOOK TID ONLINE

Hårfjerning med Lycons eksklusive produkter for både kvinder og mænd i København

Er du på udkig efter en voksbehandler i København? Så kan du hos MM Beauty i Valby få fjernet uønsket hår med en skånsom metode. Lycon er meget mere end hårfjerning. Det er voksbehandling, hvor huden beskyttes så voksen kun tager fat i hårene og ikke i huden. Dette kan opnås da der påføres Lycon Pre-waxing oil inden selve voksbehandlingen.

Lycon Hot-Wax kan fjerne hår helt ned til 1-2 mm. Derudover kan den påføres på samme område mindst 5-6 gange, uden irritation eller ubehag grundet dens lave temperatur. Mange af mine klienter oplever, at hårene bliver finere og færre med tiden. Det betyder, du ikke behøver at blive vokset ret ofte, Med Lycons produkter kan du blive vokset over hele kroppen.

For bedre resultat skal du huske at peele huden og tilføre fugt med bodylotion dagen før. Undgå sol 24 timer før og efter din voksbehandling.

Da voksbehandling kortvarigt gør huden mere modtagelig overfor bakterier øges risikoen også for infektion.
Jeg går derfor højt op i, at udføre behandlingen efter korrekte hyggiejniske principper. Jeg anvender derfor altid engangshandsker, engangspartler og underlag til briksen.

Alle Lycons produkter er Cruelty Free.

Har du yderligere spørgsmål til din voksbehandling, er du velkommen til at kontakte mig.

Pleje af hud og Indgroet hår

For at forebygge indgroet hår anbefaler jeg at peele huden et par gange om ugen med Lycon Body Exfoliator og gennemfugte med en bodylotion hver dag. Ved indgroet hår anbefaler jeg daglig brug af Lycon Ingrown-X-It Solution morgen og aften på ren hud.

Lycon Body Exfoliator og Lycon Ingrown-X-It Solution kan købes i klinikken.

Hvor tit skal du vokses

Der vil altid være en overgangsfase når man går fra skraber til voks. Du skal regne med ca. 2-5 behandlinger afhængig af din egen hårvækst, før du er inde i en god voksrutine, hvor alle hårene kommer med ud samtidig.

Hvor langt skal håret være

Med Lycon Hot-Wax kan hårene fjernes helt ned til 1-2 mm.

Med Lycon Strib-Wax kan hårene fjernes helt ned til 2-3 mm.

Almindelige reaktioner efter voksbehandling

Det er normalt at huden slår ud efter en voksbehandling f.eks. i form af røde knopper. Dette er ufarligt og forsvinder som regel mellem 1-4 døgn efter behandlingen.

Pleje

Du kan læse om pleje før og efter voksbehandling ved at klikke her.

Afbudspolitik

Vær opmærksom på at afbestilling skal ske senest 24 timer før behandlingens start. Ellers bliver du faktureret 50% af behandlingen. Ved udeblivelse betales der 100% af behandlingen. Afbud SKAL meddeles via telefon eller SMS på +45 28 60 67 66.
Andre former for afbud er ikke gyldige. Beløbet kan overføres via mobilepay eller ved en bankoverførsel. Overholdes dette ikke, vil sagen blive bragt til inkasso. Det er svært og ofte umuligt, at få afsat din tid til anden side med så kort varsel. Min tid er kostbar og det er din også.