Projekbeskrivelse

Lash Lift

BOOK TID ONLINE

Lash Lift

BOOK TID ONLINE

Boost dine vipper med et Lash Lift i Valby

Drømmer du om længere og smukt buede vipper? Og vil du gerne slippe for at lægge mascara på om morgenen? Så er et Lash Lift hos MM Beauty i Valby den rigtige løsning. Med denne behandling boostes dine vipper på en naturlig måde og hver vippe kommer smukt til sin ret. Få mere at vide om Lash Lift her på siden og glæd dig til at gå hverdagen i møde med iøjefaldende og markante vipper.

Tidsbestilling til Lash Lift i Valby? Ring til mig på +45 28 60 67 66 og aftal nærmere. Du kan også nemt bestille tid online. Min hyggelige klinik ligger i hjertet af Valby, så hvis du eksempelvis er bosat eller arbejder på Frederiksberg, i Hvidovre eller Rødovre, så er der meget nem adgang til klinkken med bus, tog, bil og på cykel.

Hvad er et Lash Lift?

Lash Lift er et permanent vippebuk på naturvippen og holder op til 6-8 uger. Med Lash Lift får du dine vipper til at syne længere og giver dem et flottere vippebuk på en skånsom måde, uden at knække dine egne vipper, som en vippebukker gør.

Hvordan foregår et Lash Lift?

Ved hjælp af silikonepuder som lægges på dit øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstnes med en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift Permgel, neutraliseringsvæske og til sidst en nærende olie og vipperne frigøres fra silikonepuderne og rengøres for gelrester. Lash Lift kan bookes med og uden farvning af de øvrige vipper. MM Beauty anbefaler farvning af vipperne efter endt behandling, da det giver et mere intenst look.

Behandlingen tager ca. 45-60 min.

De fleste kunder falder i søvn. Under behandlingen holder du dine øjne lukket og lader mig forkæle dig de næste 45-60 min.

Opfølgning: Udvoksning af din egne naturvipper har effekt på de bukkede vipper. Derfor anbefales Lash Lift hver 5. til 6. uge, for at vedligeholde det optimale resultat.

Bestil tid til et professionelt Lash Lift i Valby

Leder du efter en skønhedssalon, der kan lave dit Lash Lift nær Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre eller et helt fjerde sted i Storkøbenhavn? Så ring til MM Beauty eller bestil tid online.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken!

Pleje

God hygiejne og korrekt After Care er alt afgørende for længere holdbarhed. Lash Essence er kendt for at give næring, styrke og vitalitet til håret, samt stimulere væksten. Et must-have til dig som har fået lavet Lash Lift. Produktet kan købes i salonen.

Afbudspolitik

Vær opmærksom på at afbestilling skal ske senest 24 timer før behandlingens start. Ellers bliver du faktureret 50% af behandlingen. Ved udeblivelse betales der 100% af behandlingen. Afbud SKAL meddeles via telefon eller SMS på +45 28 60 67 66.
Andre former for afbud er ikke gyldige. Beløbet kan overføres via mobilepay eller ved en bankoverførsel. Overholdes dette ikke, vil sagen blive bragt til inkasso. Det er svært og ofte umuligt, at få afsat din tid til anden side med så kort varsel. Min tid er kostbar og det er din også.