Projekbeskrivelse

Farvning/Retning af bryn og vipper

BOOK TID ONLINE

Farvning samt Retning af bryn og vipper

BOOK TID ONLINE

Farvning samt Retning af bryn og vipper

Vil du gerne slippe for at lægge mascara hver morgen? Så skal du overveje farvning af bryn og vipper! Husk jeg også kan rette dine bryn. MM Beauty er en hyggelig skønhedsklinik lige midt i Valby, hvor du kan komme ind og lade dig forkæle med professionelle behandlinger – herunder farvning af vipper og bryn. Med denne behandling kan du lade din mascara blive liggende i makeupskuffen og i stedet nyde, at du kan blive liggende i sengen lidt længere om morgenen. Læs mere om farvning af bryn og vipper her på siden.

Ønsker du at bestille en tid, er du meget velkommen til at ringe til mig på 28 60 67 66. Med den centrale beliggenhed i Valby, er der nem adgang fra resten af Storkøbenhavn – uanset om du kommer med offentlig transport, på cykel eller i bil.

Understreg din personlige stil med Farvning og Retning af bryn og vipper

Med farvning af enten bryn eller vipper – eller kun retning af bryn – kan du give mere kant og karakter til dit ansigt. Markante vipper og bryn kan være med til at indramme og fremhæve dine øjne og resten af dit ansigt. Hos MM Beauty kan jeg hjælpe dig med at finde den helt rigtige nuance, hvad end du ønsker et diskret eller et mere edgy look.

Til farvning af bryn og vipper bruger jeg naturligvis udelukkende de bedste produkter, som alle er nøje udvalgte ud fra kvalitet og holdbarhed. Samtidig er mine produkter nænsomme mod din hud. Hos MM Beauty kan du også blot få udført en retning af dine bryn, hvis du ønsker dette.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen indenfor i klinikken!

Afbudspolitik

Vær opmærksom på at afbestilling skal ske senest 24 timer før behandlingens start. Ellers bliver du faktureret 50% af behandlingen. Ved udeblivelse betales der 100% af behandlingen. Afbud SKAL meddeles via telefon eller SMS på +45 28 60 67 66.
Andre former for afbud er ikke gyldige. Beløbet kan overføres via mobilepay eller ved en bankoverførsel. Overholdes dette ikke, vil sagen blive bragt til inkasso. Det er svært og ofte umuligt, at få afsat din tid til anden side med så kort varsel. Min tid er kostbar og det er din også.