Projekbeskrivelse

Eyelash Extensions

BOOK TID ONLINE

Eyelash Extensions

BOOK TID ONLINE

Eyelash Extensions i Valby – MM Beauty

Vil du have længere og mere fyldige vipper, hvor du ikke behøver at påføre mascara? Så skal du overveje Eyelash Extensions hos MM Beauty i Valby! Her bliver du forkælet med professionelle skønhedsbehandlinger, hvor der er fokus på dine ønsker og behov. Med Eyelash Extensions får du længere øjenvipper, der ser helt naturlige ud og som fremhæver din personlige stil. Læs mere her på siden.

Du er naturligvis velkommen til at ringe til mig på +45 28 60 67 66, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille en tid. Du kan også booke din tid online. MM Beauty ligger lige midt i Valby, så hvis du eksempelvis er på udkig efter flotte Eyelash Extensions nær Frederiksberg, Rødovre eller Hvidovre, er der nem adgang til klinikken.

Metoden bag Eyelash Extensions

Single Lash er en 1:1 metode, hvor man isolerer hver enkelt af dine egne overvipper og påsætter en kunstig vippe på det naturlige vippehår. Jeg bruger altid en fugtgivende eye patch under øjnene, til at adskille de nederste vipper. Det er for at give en bedre komfort samt beskyttelse af din sarte hud under øjnene. Valg af design udvælges i forhold til din egen øjenform. Længde og tykkelse af de kunstige vipper afhænger af, hvad dine egne naturlige vipper kan bære. Jeg er sikker på, at vi sammen, kan komme frem til et flot resultat, som passer lige til dig. Limen jeg benytter, er EU og ISO 10993-5 godkendt.

Behandlingen tager ca 2 timer.

Husk at børste dine vipper dagligt morgen og aften. Vi mister ca. 2-3 vipper dagligt, derfor anbefaler jeg en opfyldning hver 2. eller 3. uge, for at bibeholde det fyldige og flotte look. Bemærk at opfyldning efter 3 uger beregnes som et fuldt sæt.

Forkæl dig selv med smukke Eyelash Extensions i Valby

Få de markerede og dramatiske vipper du drømmer om med min professionelle Eyelash-behandling. Ring til mig på +45 28 60 67 66.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken!

Pleje

God hygiejne og korrekt after care er alt afgørende for længere holdbarhed af dine Eyelash Extensions. Brug derfor altid make-up produkter, som er velegnet til Eyelash Extensions.
Vippeshampoo samt forsegler anbefales. Vippeshampoo renser effektivt din Eyelash Extensions for bakterier og støv og samtidig giver fugt og næring til vipperne. Forsegleren øger holdbarheden på de påsatte vipper, samtidig med at den giver vipperne et intenst og glansfuldt look. Begge produkter kan købes i salonen. Se mere her.

Afbudspolitik

Vær opmærksom på at afbestilling skal ske senest 24 timer før behandlingens start. Ellers bliver du faktureret 50% af behandlingen. Ved udeblivelse betales der 100% af behandlingen. Afbud SKAL meddeles via telefon eller SMS på +45 28 60 67 66.
Andre former for afbud er ikke gyldige. Beløbet kan overføres via mobilepay eller ved en bankoverførsel. Overholdes dette ikke, vil sagen blive bragt til inkasso. Det er svært og ofte umuligt, at få afsat din tid til anden side med så kort varsel. Min tid er kostbar og det er din også.